foredrag med

noa redington

Hvis du leder efter en foredragsholder til dit arrangement, der kan levere indsigtsfulde og dybdegående analyser af vores omverden, der samtidig er skarpe og humoristiske, finder du næppe nogen mere kvalifieret oplægsholder end Noa Redington.


Med sin dybe politiske erfaring og sit særlige blik for udviklingen i den politiske dagsorden, leverer Noa tankevækkende foredrag med fokus på politisk spin, kommunikation og strategi.


På denne side finder du et overblik over foredrag som du kan booke til dit arrangement med Noa Redington.


Spinpatruljen

Hvordan sætter man en politisk dagsorden? Hvorfor siger Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen, som de gør? Og hvorfor er det så vigtigt at svare hurtigt og aggressivt på angreb i medierne? Aldrig har det været vigtigere at forstå og bruge medierne. Og aldrig har det været sværere. Men det er muligt. Noa har en unik baggrund fra orkanens øje i Statsministeriet og toppolitik. I et skræddersyet og aktuelt foredrag gennemgår han redskaberne i en spindoktors værktøjskasse og fortæller om sine erfaringer med at håndtere terror-angreb, personsager og en umættelig presse.

Hvem vinder valget?

Noa Redington tager i dette aktuelle foredrag pulsen på dansk politik lige nu. Han gennemgår partiernes dagsform og hudfletter deres strategier, og han kaster sig ud i at forklare, hvad der er vigtigst for vælgerne. Særligt det som ikke kan måles. En af Danmarks skarpeste og mest erfarne politiske strateger tager dig med på en morsom, lærerig og overraskende rejse gennem den politiske jungle. Og altid med det knivskarpe fokus: Hvad betyder det for dig, din virksomhed eller organisation?

Strategi tryktesten

Tryktesten

Tror du, at du har styr på din kommunikation og strategi? Det troede Hillary Clinton og VolksWagen også.


En af Danmarks mest erfarne og tryktestede kommunikationsstrateger, tager jer under kærlig behandling. Med udgangspunkt i sine oplevelser fra Orkanens Øje forklarer Noa hvad der sker, når verden ramler sammen.


Hvad gør man når, Ekstra Bladet ringer? Holder argumenterne? Hvad er historien? Gennem en kritisk og konstruktiv on-the-spot-analyse klarlægger Noa de udfordringer i står foran, og i bliver udfordret og underholdt på samme tid.

Et kig i den politiske krystalkugle

Hvad kommer efter strambuks, budgetlov og arbejdsløshed? Noa Redington udpeger de fem vigtigste politiske dagsordner for de næste fem år, og hvad de betyder for dig. Og nej – det er ikke dem, du tror!

BOOK et FOREDRAG fyldt med aktualitet og politisk indsigt med noa redington